|
Re: no comment
168,0,0
|
Autor:
ANDREWS
Datum: 14.09.2005, 22:34:51
Ne, to blbne když taháte filmy. Myslím, že je zbytečné někomu něco vysvětlovat, provozní řád sítě mluví jasně, nepsané dohody taky. I tak se nedodržují pravidla. Ani nechci připomínat, kolikrát jsem musel určité sosače upozornit a pohrozit omezením. Je smutné, stěžovat si na nové věci, které mohou v budoucnu urychlit např. páteřní spoje a přitom mít ve frontě připraveno 100 souborů ke stažení na 10 slotech. To nemyslim přímo na tebe „Bubu“, ale všeobecně. A právě v momentě kdy příspěvek píši, vidím na grafech, jak nám statečně stoupá download i upload. Věřte, že to nezpůsobuje prohlížení stránek u dvaceti uživatelů, ale jeden nebo dva sosači. Už se zase začíná vlnit vzduch mezi Chvalšinama a Kletí. Případné navýšení rychlosti moc nepomůže, pokud bude místí síť zahlcená nesmyslným taháním hudby a filmů. Kolikrát jsem viděl, že si určité osoby stáhli něco, a za dva dny sosali to samé znovu, protože to něco smazali a pak to chtěli vidět/slyšet znovu. Ale to bych mohl o různých nešvarech psát až do rána, takže zatím zdar, trpělivost a až někoho nachytáte, že nedodržuje pravidla, tak mu dejte tečku za mě. Všechny chvalšinyneťáky zdraví Pavel Anderle.
|
|