Re: zadost
373,,
|
Autor:
dudy
Datum: 09.03.2006, 22:54:29
jinak jeden clanek jeho autor to vystihl celkem presne (nebude cenzura) proc se mne to nelibi? Protoze vas nebude par ale mraky, protoze nebudete sdilet par GB dat ale desitky ne-li stovky GB dat. A ISP udela to, ze se nasere a zavede limity a je to. Nekde v jedne nejmenovane vesnici rozbehl maly mistni ISP WiFi. Jelo to fajn, verejne IP, zadna omezeni na porty zadna omezeni datove jen rychlost kterou jsi si zaplatil. No a tak to bezelo az do chvile, kdy si lidi zacli instalovat DC a podobny mrtky a sdilet a tahat a tahat. A jemu to tak zatizilo sit, ze zacal zavirat porty, snizovat rychlost a delat dalsi omezeni...tak jsem se na tu sit vysrla a bylo. A vsechno jenom pro to, ze lidi jsou kreteni a nedali na jeho varovani a zakaz pouzivani P2P mrtek. Jednou jsem sel k jednomu z tech lidi neco opravovat na PC a on mne zacal vykladat jak je to perfektni to DC a jak stahne uplne vsechno. Koukam mu na HDD a nestacim se divit, on stahnul vsechno co se dalo, mel tam veci, treba i vicekrat ty same a kolikrat ani nevedl k cemu to je. Hlavne ze je to za darmo, treba se to bude nekdy hodit. A takovejhle je na DC a podobnejch P2P siti mraky, proste debil jak ma byt.
|
|